background
logotype

Kattenpension Waalwijk

Gaat u op vakantie? Bent u langere tijd van huis en u heeft niemand die voor uw kat kan zorgen? Breng uw kat dan naar De Krullentrap, het kattenpension voor de regio Waalwijk. Wij zorgen graag voor uw dierbare beestje zodat u met een gerust hart van huis kunt.

Het kattenpension is gevestigd in een aanbouw van onze woning. Daar hebben we een ruime en lichte woonkamer gecreëerd die ook nog is voorzien van vloerverwarming. Dankzij de divers speel- en klimmogelijkheden kan uw kat de hele dag naar hartenlust klimmen en klauteren. En uiteraard is er ook plaats om een middagslaapje te doen. Speciaal voor de buitenkatten is er ook nog een mooi buitenverblijf met uitzicht op de groene natuur. Zoals u ziet, uw kat zal zich helemaal thuis voelen in ons kattenpension in de omgeving van Waalwijk.

’s Nachts slaapt elke kat in zijn of haar eigen ruimte met voer, drinken en een kattenbak. Zo kunnen we goed in de gaten houden of uw kat goed gebruik maakt van onze voorzieningen.

Net als bij elk ander kattenpension in Waalwijk en omstreken, vragen wij u om uw kat voor zijn verblijf in De Krullentrap te laten inenten tegen kattenziekte en niesziekte, de twee meest voorkomende ziekten bij katten. In het belang van uw kat en die van de andere pensiongasten, verzoeken we u om uw kat tevens te ontwormen en ontvlooien voordat hij bij ons verblijft.

Bent u op zoek naar een keurig kattenpension in de omgeving van Waalwijk? Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie of maak direct een reservering.

Copyright © 2024 - Kattenpension de Krullentrap - All rights reserved - Designed by Jalem.nl