background
logotype

Huisvesting

Het kattenpension is gevestigd in een aanbouw van ons huis. Uw kat bevindt zich in één van de vijf ruime, lichte verblijven met volop speel-, verstop- en klimmogelijkheden. Hierin staan voldoende grote kattenbakken en waterbakken, zodat uw kat altijd keuze heeft. Overdag heeft uw kat tevens vrij toegang tot een mooi buitenverblijf met uitzicht op de groene natuur.

's Nachts is er voor ieder dier een eigen nachtverblijf, voorzien van voer, water, een handdoek of mandje en een kattenbak. Hierdoor kunnen we goed controleren, of uw kat voldoende eet en van de kattenbak gebruik maakt. Buiten de vakantieperiodes als het rustig is, worden de katten niet altijd in een nachtverblijf gezet. We houden ten alle tijde het welzijn van uw kat in de gaten. Als er extra stress ontstaat bijvoorbeeld door het plaatsen in het nachtverblijf, of door de aanwezigheid van een zelfverzekerde kat dan zoeken we hiervoor een oplossing op maat.

In 2014 zijn we begonnen met één verblijf, sinds 2019 bestaat ons pension uit vijf verblijven, waarvan er vier voorzien zijn van een buitenverblijf.

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Copyright © 2024 - Kattenpension de Krullentrap - All rights reserved - Designed by Jalem.nl