background
logotype

Kattenpension Tilburg

Op zoek naar een kattenpension in de omgeving van Tilburg? Dan hoeft u niet verder meer te zoeken! Bij kattenpension De Krullentrap bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij zijn ook zeer goed bereikbaar vanuit de Reeshof!
Het kattenpension is gevestigd in een aanbouw van onze eigen woning. We hebben daar een ruime en lichte woonkamer gecreëerd met vloerverwarming. Dankzij de verschillende speel- en klimmogelijkheden kan uw kat de hele dag naar hartenlust klimmen en klauteren. Heeft u een kat die het heerlijk vindt om buiten te spelen? Speciaal voor deze katten hebben we een mooi buitenverblijf gemaakt met uitzicht op de groene natuur. Wat verwacht u nog meer van een kattenpension in de regio Tilburg en de Reeshof?

’s Nachts slapen de katten in een aparte ruimte met eigen voer, drinken en een kattenbak. Zo kunnen we goed in de gaten houden of uw kat goed eet, drinkt en gebruik maakt van de kattenbak. 

Net als bij elk andere kattenpension in Tilburg en omstreken, vragen we u om uw kat te laten inenten tegen kattenziekte en niesziekte, de twee meest voorkomende ziekten bij katten. Daarnaast willen we graag dat uw kat ontwormd en ontvlooid is voor zijn verblijf aan De Krullentrap. Dit in het belang van uw kat en die van onze andere pensiongasten.

Gaat u op vakantie en wilt u uw kat onderbrengen in een pension waar hij zich gelijk thuis voelt? Kom dan kennismaken met De Krullentrap, hét kattenpension van regio Tilburg. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een reservering.

Copyright © 2024 - Kattenpension de Krullentrap - All rights reserved - Designed by Jalem.nl