background
logotype

Kattenpension Roosendaal

Kattenpension De Krullentrap is het logeeradres voor uw kat. Ons kattenpension is gevestigd in omgeving Roosendaal, in een rustige en groene omgeving. Uw kat kan bij ons verblijven als u op vakantie gaat of geniet van een heerlijk weekend weg. Maar ook als u een langere tijd niet voor uw kat kan zorgen, bijvoorbeeld door een verblijf in het ziekenhuis of buitenland, kan uw kat bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Prettig verblijf

Uw kat is een volwaardig lid van het gezin. U kunt dan ook pas genieten van uw vakantie als u weet dat uw geliefde dier in goede handen is. Bij kattenpension De Krullentrap wordt uw huisdier liefdevol verzorgd. Wij voldoen aan alle eisen voor een prettig verblijf. Uw kat voelt zich al snel thuis in de mooie lichte woonkamer met vloerverwarming waar uw kat heerlijk kan klimmen en klauteren of lekker kan luieren in het zonnetje. Uw kat kan bij ons ook naar buiten. Wij hebben een mooi buitenverblijf met uitzicht op het groen. ’s Avonds slaapt uw kat heerlijk in een eigen verblijf. Hier eten en drinken de katten ook. Zo kunnen we goed in de gaten houden of ze genoeg eten en drinken en gebruik maken van de kattenbak. Wij geven katten de aandacht die ze verdienen. Uw kat voelt zich dan ook al snel thuis bij ons kattenpension in regio Roosendaal.

Uitbreiding

Ons kattenpension voldoet aan alle regels en eisen. We hebben dan ook een trouwe klantenkring van tevreden baasjes opgebouwd die ons kattenpension in omgeving Roosendaal aanbevelen. Om aan de groeiende vraag, vooral in de zomervakantie, te kunnen voldoen, hebben we ons kattenpension uitgebreid met twee nieuwe verblijven. Daarnaast hebben we de klanten overgenomen van kattenpension Het Kattengeluk, zij zijn onlangs gestopt.

Inenten

De gezondheid en het geluk van uw kat staat bij ons voorop. Daarom is het belangrijk dat uw kat gevaccineerd is tegen kattenziekte en niesziekte bij opname in het pension. Als uw kat niet is ingeënt, kan hij niet bij ons logeren. Daarom vragen we ook altijd om een geldig vaccinatiebewijs of ingevuld dierenpaspoort. Als u vragen heeft over ons inentingsbeleid, kunt u altijd contact opnemen.

Contact

Bent u op zoek naar een vertrouwd kattenpension in de omgeving Roosendaal waar uw kat liefdevol verzorgd wordt en kan genieten zonder stress? Dan moet u bij kattenpension De Krullentrap zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook direct reserveren. Wij heten uw kat graag van harte welkom!

Copyright © 2024 - Kattenpension de Krullentrap - All rights reserved - Designed by Jalem.nl