background
logotype

Kattenpension Oudenbosch

Wilt u met een gerust gevoel op vakantie? Uw kat is in goede handen bij ons kattenpension in de buurt van Oudenbosch. Kattenpension De Krullentrap is een kleinschalig pension waar rust en ontspanning de boventoon voert. In onze mooie lichte woonkamer met vloerverwarming voelt uw kat zich al snel thuis. Wij bieden een rustige en stressvrije opvang. Uw kat is bij ons in goede handen. Zodat u met volle teugen kunt genieten van uw vakantie zonder u zorgen te maken over het welzijn van uw kat.

Liefdevolle verzorging

Kattenpension De Krullentrap voldoet aan alle regels en eisen voor een prettig verblijf. We zijn in 2014 gestart en hebben onze eerste uitbreiding al gehad. U vindt het kattenpension in een aanbouw van ons huis. Daar hebben we een huiselijke sfeer gecreëerd waar katten zich meteen thuis voelen. Ze kunnen er zowel klimmen en klauteren als lekker luieren. Een groot voordeel is dat uw kat bij ons ook naar buiten kan in ons mooie buitenverblijf. Elke kat heeft daarnaast een eigen verblijf waar ze overnachten, eten, drinken en waar de kattenbak staat. Kortom, uw kat geniet van veel comfort. Maar het belangrijkste is dat uw kat liefdevol verzorgd wordt. Wij geven katten de aandacht die ze vragen. Uw kat voelt zich dan ook al snel op zijn gemak. Zoekt u een kattenpension in de omgeving van Oudenbosch? Dan moet u bij De Krullentrap zijn. 

Tevreden klanten

Uw kat kan niet alleen bij ons terecht tijdens vakanties, maar ook bij verhuizing, verbouwing of langdurig verblijf in het buitenland of ziekenhuis. Vraag naar de mogelijkheden en we kijken er samen naar. Om aan de groeiende vraag, vooral in de zomervakantie, te kunnen voldoen, is ons pension uitgebreid met twee nieuwe verblijven. Daarnaast hebben we de klanten overgenomen van kattenpension Het Kattengeluk, zij zijn onlangs gestopt. Kattenpension De Krullentrap in omgeving Oudenbosch heeft inmiddels een trouwe klantenkring opgebouwd.

Inenten

Wij doen er alles aan om het verblijf van uw kat zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom is het belangrijk dat uw kat gevaccineerd is tegen katten- en niesziekte. Wij eisen, net als andere kattenpensions, deze inentingen in het belang van uw kat en onze andere pensiongasten. Daarom vragen we ook altijd om een geldig vaccinatiebewijs of ingevuld dierenpaspoort. Daarnaast verzoeken we u om uw kat te ontwormen en te ontvlooien voordat hij komt logeren. Als u vragen heeft over ons inentingsbeleid, kunt u altijd contact opnemen.

Contact

Bent u op zoek naar een geschikt kattenpension in de omgeving Oudenbosch? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook direct reserveren.

Copyright © 2024 - Kattenpension de Krullentrap - All rights reserved - Designed by Jalem.nl