background
logotype

Kattenpension Oosterhout

Gaat u op vakantie en u laat uw kat liever niet alleen thuis? Kom dan eens kennismaken met De Krullentrap, het kattenpension van Oosterhout en omstreken. 

Wij hebben namelijk een ruime en lichte woonkamer die ook nog eens is voorzien van vloerverwarming. Dankzij de verschillende speel- en klimmogelijkheden kan uw kat de hele dag naar hartenlust klimmen en klauteren. Uiteraard is er ook plek genoeg om een rustig middagslaapje te doen. Heeft u een kat die graag naar buiten gaat? Speciaal voor deze katten hebben we een mooi buitenverblijf met uitzicht op de groene natuur. En dat allemaal in een aanbouw aan onze eigen woning. Wat wilt u nog meer van een kattenpension in de omgeving van Oosterhout? 

’s Nachts slapen de katten in een eigen ruimte met voer, drinken en een kattenbak. Zo kunnen we tevens in de gaten houden of uw kat goed eet, drinkt en gebruik maakt van de kattenbak. 

Net als elk ander kattenpension in Oosterhout en direct omgeving, verzoeken wij u om voor het verblijf aan De Krullentrap uw kat te laten inenten tegen kattenziekte en niesziekte, de twee meest voorkomende ziekten bij katten. Daarnaast vragen wij u om uw kat te ontwormen en ontvlooien. Dit in het belang van uw eigen kat en die van onze andere pensiongasten. 

Bent u op zoek naar een keurig verzorgd kattenpension in de buurt van Oosterhout? Dan bent u bij De Krullentrap aan het juiste adres! Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een reservering.

Copyright © 2024 - Kattenpension de Krullentrap - All rights reserved - Designed by Jalem.nl