background
logotype

Kattenpension Kaatsheuvel

Bent u op zoek naar een kattenpension in de omgeving van Kaatsheuvel waar uw kat zich gelijk thuis voelt? Dan bent u bij De Krullentrap aan het enige, juiste adres!

Het kattenpension is gevestigd in de aanbouw van onze eigen woning. Daar hebben we een ruime en lichte woonkamer gecreëerd die ook nog eens is voorzien van vloerverwarming. Bovendien kan uw kat de hele dag naar hartenlust klimmen en klauteren dankzij de verschillende speel- en klimmogelijkheden. En uiteraard is er ook ruimte voor een middagslaapje. Speelt uw kat graag buiten? Speciaal voor deze katten hebben we een mooi buitenverblijf met uitzicht op de groene natuur. Wat wilt u nog meer van uw kattenpension in regio Kaatsheuvel?

Ook voor de nacht hebben we keurige voorzieningen. Elke kat heeft dan zijn eigen ruimte met voer, drinken en een kattenbak. Zo kunnen we ook in de gaten houden of uw kat goed eet, drinkt en op de kattenbak gaat. 

Net als bij elk ander kattenpension in Kaatsheuvel en omstreken, verzoeken wij u om uw kat te laten inenten tegen kattenziekte en niesziekte, de twee meest voorkomende ziekten bij katten. Tevens vragen we u om voor het verblijf aan De Krullentrap uw kat te ontwormen en ontvlooien. Dit in het belang van uw eigen kat en die van onze andere pensiongasten. 

Gaat u op vakantie of zakenreis en heeft u niemand die voor uw kat kan zorgen? Kom dan eens kennismaken met De Krullentrap, hét kattenpension van Kaatsheuvel en omstreken. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Of maak direct een reservering.

Copyright © 2024 - Kattenpension de Krullentrap - All rights reserved - Designed by Jalem.nl