background
logotype

Kattenpension Etten-Leur

Kattenpension De Krullentrap in omgeving Etten-Leur is een kleinschalig pension waar rust en ontspanning de boventoon voert. Uw kat voelt zich al snel thuis in de mooie lichte woonkamer met vloerverwarming. Naar hartenlust spelen met soortgenoten of heerlijk luieren in het zonnetje? Bij De Krullentrap kan het allemaal. Uw kat is bij ons in goede handen. Zodat u met volle teugen kunt genieten van uw vakantie.

Liefdevolle verzorging

Kattenpension De Krullentrap voldoet aan alle eisen voor een prettig verblijf. In een aanbouw van ons huis is het pension gevestigd. U vindt daar een ruime woonkamer waar uw kat de hele dag kan klimmen en klauteren. Een groot voordeel is dat uw kat bij ons ook naar buiten kan. Wij hebben een mooi buitenverblijf waar de katten kunnen spelen of luieren. En als ze moe zijn, kunnen ze ’s nacht heerlijk slapen in hun eigen verblijf met eten, drinken en een eigen kattenbak. We kunnen zo goed controleren of uw kat voldoende eet en van de kattenbak gebruik maakt. Maar het belangrijkste is dat uw kat liefdevol verzorgd wordt. Wij geven katten de aandacht die ze verdienen. Uw kat voelt zich dan ook al snel thuis bij ons kattenpension in de omgeving van Etten-Leur.

Uitbreiding

Kattenpension De Krullentrap is niet alleen te boeken bij vakanties, maar ook bij verhuizing, verbouwing of langdurig verblijf in het buitenland. Vraag naar de mogelijkheden.

Om aan de groeiende vraag, met name in de zomervakantie, te kunnen voldoen, hebben we ons pension uitgebreid met twee nieuwe verblijven. Daarnaast hebben we de klanten overgenomen van kattenpension Het Kattengeluk, zij zijn onlangs gestopt. Ons kattenpension in omgeving Etten-Leur heeft inmiddels een klantenkring van tevreden baasjes opgebouwd.

Inenten

Wij doen er alles aan om het verblijf van uw kat zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom is het belangrijk dat uw kat gevaccineerd is tegen katten- en niesziekte bij opname in het pension. Wij eisen deze inentingen in het belang van uw kat en onze andere pensiongasten. Daarom vragen we ook altijd om een geldig vaccinatiebewijs of ingevuld dierenpaspoort. Als u vragen heeft over ons inentingsbeleid, kunt u altijd contact opnemen.

Contact

Bent u op zoek naar een geschikt kattenpension in de omgeving Etten-Leur waar uw kat liefdevol verzorgd wordt? Dan moet u bij kattenpension De Krullentrap zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook direct reserveren. Wij heten uw kat graag van harte welkom!

Copyright © 2024 - Kattenpension de Krullentrap - All rights reserved - Designed by Jalem.nl