background
logotype

Kattenpension Breda

Met de vakantie voor de deur bent u druk alles aan het regelen. Papieren aanvragen, koffers pakken, de laatste boodschappen doen. En onderdak regelen voor uw kat natuurlijk. Nu kunt u uw kat alleen thuis laten en familie of vrienden dagelijks eten laten geven. Of u gunt uw kat het gezelschap van soortgenoten in een gezellig onderkomen. Dat vindt u bij kattenpension De Krullentrap in de omgeving van Breda.

In een aanbouw van ons huis is het kattenpension gevestigd. We hebben daar een ruime, lichte woonkamer gecreëerd met vloerverwarming. Bovendien kan uw kat de hele dag naar hartenlust klimmen en klauteren op de verschillende speel- en klimmogelijkheden. Overdag kan hij of zij ook nog naar buiten in het mooie buitenverblijf met uitzicht op de groene natuur. En ’s nachts kunnen ze in hun eigen verblijf slapen met eten, drinken en een kattenbak. Uw kat voelt zich helemaal thuis in ons kattenpension in de omgeving van Breda.

Net als bij elk ander kattenpension in Breda en omstreken, vragen wij u om uw kat te laten inenten voor het verblijf in De Krullentrap. Het gaat om de meest voorkomende ziekten, namelijk niesziekte en kattenziekte. Dit met het oog op het welzijn van uw kat en die van onze andere pensiongasten.

Bent u op zoek naar een kattenpension in de regio Breda waar uw kat zich direct thuis zal voelen? Dan bent u bij kattenpension De Krullentrap aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een reservering. Uw kat is van harte welkom!

Copyright © 2024 - Kattenpension de Krullentrap - All rights reserved - Designed by Jalem.nl